Om os

Danske, nordiske, engelske, tyske og andre udenlandske sange, viser og salmer.

Alsidigt repertoire med et stort udvalg af numre fra den klassiske musik til genrer fra den rytmiske musik med et touch af jazz, swing, pop, evergreens, rockballader via den danske årstidsbestemte sangskat.

Avancerede arrangementer med raffinerede musikalske finesser, som vores dygtige dirigent og pianist, Allan Dahl, Hansen i de fleste korsatser selv står bag.

Energigivende koraftener med masser af sang, hygge og grin.

Dét er vores varemærke.

Vi arbejder med konstant fokus på stadig udvikling af klang, musikalsk udtryk og begejstring ved at synge, så vi kan levere det bedste af det bedste til vores publikum. Det er et engageret og sjovt arbejde for os 22 ambitiøse og sangglade harpekvinder fra 35 år og opefter, der øver hver onsdag aften i Ellevang Kirkes sognegård.

Årlige korweekender hører med som en integreret del af vores virke. Erfaringen gennem mange år viser, at det tydeligt bidrager til yderligere udvikling af vores musikalske niveau og sociale fællesskab. 

Vi har løbende koncertvirksomhed lokalt og i resten af Danmark. Heraf kan nævnes ARoS, Musikhuset Aarhus, åbningen af Aarhus Europæisk Kulturhovedstad 2017, Aarhus Festuge, Bornholms Kunstmuseum og Østerlars Rundkirke samt kirker rundt omkring i Danmark.

Også udlandet får vores besøg. Vi har været i Wien og Goslar/Harzen flere gange.

Derudover optræder vi med egne koncerter samt i store og små sammenhænge, offentlige som private. 

Da vi synger både klassisk og rytmisk musik, har vi de bedste muligheder for at kunne sammensætte et program med musikalsk guf til enhver lejlighed, som passer lige til dig.

Kun fantasien sætter grænser.


Hvis du vil vide mere om korets historie, kan du kigge med her.